پنجره رفلکس

پنجره رفلکس چیست؟| بررسی +5 مزیت آن

پنجره رفلکس که به آن پنجره آیینه ای نیز می گویند، بعنوان یکی از پر طرفدارترین انواع پنجره ها در بازار می باشد. شیشه های این پنجره ها از تنوع رنگی و مزیت های زیادی برخوردارند. از مهمترین ویژگی های این پنجره ها قابلیت بازتاب نور است. به این صورت که در هر سمت شیشه که نور بیشتر باشد، همان سمت مانند آیینه عمل می کند و در سمتی که نور کمتر باشد کاملا مانند یک شیشه معمولی می باشد. پنجره های رفلکس با همان شیشه های معمولی ساخته می شوند که با وکیوم های قوی و پلاسمای القایی، لایه ای نازک فلزات بر روی شیشه پرداخته می شود. همین امر، موجب تفاوت و تغییر رنگ شیشه های معمولی می شود.

برای آشنایی بیشتر با این نوع از انواع پنجره دوجداره و مزایای آن، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید:

معرفی پنجره رفلکس و مزایای آن

 

معرفی پنجره رفلکس و مزایای آن

در ساخت شیشه های این پنجره از آلیاژ و فلزاتی که باعث تغییر در عملکرد شیشه می شود، استفاده می گردد. این آلیاژ باعث تغییر رنگ و بازتاب نور از شیشه می شود. این پنجره ها در طول روز به دلیل بازتاب نور، مانع دید محیط داخل از بیرون می شوند. اما این حالت آیینه ای در شب برعکس می شود و پنجره ها از داخل ساختمان حالت آیینه ای پیدا می کنند. پنجره رفلکس دوجداره از دو لایه شیشه که یکی از شیشه ها شفاف و دیگری رفلکس می باشد، ساخته می شود. میزان نور و گرمایی که از این پنجره عبور می کند به ترتیب 61 و 63 درصد می باشد.

شیشه های بکاررفته در این پنجره ها مانند شیشه دکوراتیو دارای انواع مختلفی می باشد که میزان ضخامت آنها به نوع پروفیلی که بکار می رود بستگی دارد.

پنجره های رفلکس دارای طیف رنگی گسترده ای از جمله سبز، آبی، رنگ برنزی، نقره ای و طلایی می باشد. عمده تفاوتی که این پنجره ها با پنجره های دیگر دارد، میزان رفلکس نور می باشد.

مزایای پنجره رفلکس

مزایای پنجره رفلکسامروزه از این پنجره ها موارد کاربرد زیادی در پروژه‌های ساختمانی دارد و استفاده‌های زیادی از این نوع پنجره می‌شود که این استقبال نشان دهنده‌ ویژگی‌های خاص این محصول است. در ادامه به بررسی مزایای مهم پنجره رفلکس می‌پردازیم:

  • عایق بندی در برابر تابش مستقیم نور خورشید و کاهش حرارت وارده در فضای داخلی
  • ایجاد یک حریم خصوصی و بدون دید
  • جلوگیری از ورود اشعه‌های مضر فرابنفش به داخل ساختمان
  • عایق بندی صوتی بالا و استاندارد
  • کارآمدتر شدن پنجره ها در جلوگیری از هدررفت و بهینه سازی مصرف انرژی
  • تنظیم دمای محیطی منزل
  • وجود تنوع رنگی زیاد
  • نگهداری آسان از پنجره های رفلکس
  • حمل و نقل راحت
  • نصب آسان و سریع

معایب پنجره رفلکس

تنها مشکلی که در این نوع پنجره ها وجود دارد این است که فضای داخلی در شب کاملا از بیرون دیده می شود. در واقع خاصیت آیینه ای بودن آنها تنها در روز عمل می کند. این موضوع برای کسانی که حفظ حریم خصوصی خانه در تمام ساعات شبانه روز برایشان مهم است، خوشایند نیست. در صورت استفاده از پنجره های رفلکسی، در هنگام شب باید پرده های منزل را بکشید.

معرفی انواع پنجره رفلکس

پنجره های رفلکسی در مکان های مختلفی کاربرد دارد. از جمله بالکن ها و نمای ساختمان که نشان دهنده کاربردی بودن این پنجره ها در صنعت ساختمان سازی است. در ادامه به معرفی انواع پنجره های رفلکس می پردازیم:

پنجره رفلکس با شیشه طلایی

معرفی انواع پنجره رفلکسبه جرات می‌توان گفت که پنجره رفلکس با شیشه طلایی از زیباترین مدل‌های پنجره است که درخشندگی و جذابیت خاصی به نمای ساختمان می بخشد. و در پروژه‌های نوساز و مدرن، استفاده زیادی از آنها می شود. در ساخت شیشه های این پنجره از متریال شیمیایی کمیابی استفاده می شود. با توجه به این موضوع ، این محصول نسبت به سایر انواع پنجره های رفلکسی، قیمت بیشتری دارد.

پنجره رفلکس با شیشه آینه‌‌ای

پنجره رفکس آیینه ای زیبایی چشمگیری در نمای ساختمان دارد. این نوع پنجره از ورود اشعه های مضر خورشید به فضای داخلی ساختمان کاملا جلوگیری می کند. همچنین در  طول روز جلوی دید به داخل فضای منزل را نیز به خوبی می گیرد.

پنجره رفلکس تیتانیومی

ساختار این پنجره ها به شکلی است که با استفاده از آن بیشترین مقدار بهره مندی از روشنایی و نور آفتاب را خواهید داشت و درخشندگی چشمگیری را در دکوراسیون داخلی مشاهده خواهید کرد. برای ساخت این پنجره ها از دو شیشه رفلکس شفاف استفاده می شود  که با استفاده از آلیاژهای باکیفیت بر روی آنها پرداخت انجام شده تا به نحو احسن نور را بازتاب کنند و روشنایی به داخل منزل بیاورند. از این پنجره ها اکثرا در مراکز روانکاوی و سازمان های نظامی استفاده می شود.

پنجره رفلکس نقره‌ای (سیلور)

استفاده از این پنجره در نمای ساختمان باعث خلق زیبایی بی نظیری خواهد شد و ظاهری شیک و مدرن به سازه شما می بخشد. ساختار این پنجره ها بسیار شبیه به آیینه است و بعضی از افراد آن را با آیینه اشتباه می گیرند.

انواع شیشه قابل استفاده در پنجره رفلکس

انواع شیشه قابل استفاده در پنجره رفلکسشیشه های مورد استفاده در این پنجره ها با توجه به نوع کاربردی که دارند با هم متفاوت اند. بطور مثال انواع تک جداره یا دوجداره بودن، میزان ضخامت و کیفیت شیشه ها باهم متفاوت اند. در این قسمت به بررسی دو مورد از پرکاربردترین انواع شیشه ای که در این پنجره ها استفاده می شود خواهیم پرداخت:

شیشه دوجداره

امروزه استفاده از انواع شیشه های دوجداره به دلیل مزایای ویژه آنها در اکثر پروژه های ساختمانی استقبال بی نظیری می شود. شیشه های دوجداره بر خلاف نوع تک جداره آنها ضخامت بیشتری دارند. در نیتجه از عایق بندی بهتری برخوردار بوده و میزان تابش نور و گرمای داخلی را تا حد زیادی کاهش می دهند. همچنین استفاده از شیشه های دوجداره در پنجره رفلکس باعث عایق بندی خوبی در برابر آلودگی صوتی خواهد بوند و به این ترتیب آرامش بیشتری را برای محیط داخلی فراهم می کنند.

شیشه سکوریت

همانطور که می‌دانید شیشه های سکوریت جزو مقاوم ترین و محکم ترین شیشه‌هایی هستند که در پنجره ها استفاده می شود و در انواع مختلفی در بازار موجود می باشند. توصیه می شود برای امنیت و استحکام بیشتر پنجره رفلکس، به جای بکارگیری شیشه معمولی از شیشه سکوریت استفاده کنید تا در برابر خطرات و شکستن مقاومت بیشتری داشته باشند. برای مکان هایی که نیاز به پنجره های با ابعاد بزرگ می باشد، بهتر است از شیشه های سکوریت با ضخامت بالا برای استحکام بیشتر استفاده شود.

پنجره رفلکس در چه فضاهایی کاربرد دارد؟

استفاده از این نوع پنجره ها محدودیت خاصی ندارد و در انواع فضاهای داخلی و خارجی کاربرد دارند. همین موضوع باعث استقبال بی نظیر از این پنجره ها می شود. در ادامه به بررسی موارد کاربرد این پنجره های رفلکسیو می پردازیم:

  • طراحی نمای کرتین وال ساختمان
  • پارتیشن بندی و ایجاد حریم خصوصی
  • راهروهای ورودی ساختمان‌
  • اتاق‌هایی که در معرض تابش نو شدید خورشید هستند
  • قابل استفاده در طراحی دکوراسیون داخلی
  • استفاده برای نرده شیشه‌ای
  • اتاق های بازجویی

و در پایان…

استفاده از پنجره رفلکس باعث زیبایی فوق العاده ای در ظاهر ساختمان می شود و باعث می شود تا نور ملیح و ملایمی به داخل فضا منعکس شود. این پنجره ها از هدررفت انرژی به خوبی جلوگیری کرده و دمای محیطی خانه را همواره در حالت متعادل قرار می دهد. پنجره های رفلکس در تنوع و طیف رنگی زیادی تولید می شوند، به همین دلیل دست معماران و طراحان را در هماهنگ سازی این پنجره ها با انواع نمای ساختمان باز گذاشته است.

مجموعه آراز پنجره جزو برترین تولیدکنندگان در زمینه تولید انواع پنجره دوجداره به ویژه پنجره های رفلکس همچنین انواع پنجره سنتی و ارسی می باشد. جهت سفارش این پنجره ها به مجموعه تخصصی آرازپنجره و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص پنجره های رفلکس می توانید از طریق راه های ارتباطی وبسایت و یا شماره تلفن های 09151676709 و 05138081 تماس حاصل فرمایید.