حفاظ پنجره دوجداره UPVC وسیله ای کاربردی برای بالابردن امنیت پنجره های ساختمان است. با بکارگیری این حفاظ ها علاوه بر افزایش ایمنی، از هدر رفتن انرژی و ورود آلودگی صوتی به داخل ساختمان جلوگیری می شود. برخی از افراد به اشتباه فرض می کنند که شیشه های جورجین بار(شبکه های داخل شیشه دکوراتیو)، حفاظ پنجره هستند، در صورتی که آنها فقط جنبه زیبایی بصری دارند و جزو حفاظ های پنجره محسوب نمی شوند.
حفاظ پنجره دوجداره UPVC انواع مختلفی دارد و هرکدام دارای طرح ها و جنس های متفاوتی هستند. برای مثال می توان حفاظ های آکاردئونی، رول شونده، ابرویی و … را نام برد. در این مقاله از آراز پنجره به معرفی جامعی از حفاظ های پنجره دوجداره و انواع آن ها می پردازیم:
حفاظ پنجره چیست؟
حفاظ پنجره دوجداره در انواع متریال و طرح های مختلفی تولید می شود که می توان آن ها را متناسب با طراحی ساختمان انتخاب کرد. برخلاف نرده یا سایر حفاظ ها که در قسمت بیرونی پنجره استفاده می شوند، این حفاظ ها در قسمت داخلی پنجره نصب می شوند. همین امر سبب می شود تا پنجره از عواملی چون تخریب بر اثر گرما یا سرمای شدید، خوردگی و زدگی در امان باشند و در نتیجه طول عمر بیشتری داشته باشند. استفاده از حفاظ پنجره دوجداره برای ساختمان، مزایای زیادی دارد. که از جمله مهم ترین مزایای آن تبدیل پنجره شما به یک پنجره دوجداره ضدسرقت است. این حفاظ ها در انواع مختلفی ساخته می شوند تا برای تمام ساختمان ها با هر نوع طراحی ساختی قابل استفاده باشد. در ادامه با انواع این حفاظ ها آشنا خواهیم شد:
انواع حفاظ پنجره دوجداره از نظر جنس
حفاظ پنجره دوجداره UPVC را بر اساس تنوع، طرح و موارد کاربرد آن می توان به دسته بندی های مختلفی تقسیم کرد. حفاظ ها بر اساس نوع متریال ساخت به انواع فلزی، پلاستیکی، چوبی و … دسته بندی می شوند. بر این اساس انواع مختلف حفاظ های پنجره دوجداره مشهد عبارتند از:
1. حفاظ آهنی
حفاظ آهنی یا فولادی از مستحکم ترین حفاظ ها هستند که از فولاد مقاوم ساخته می شوند. این مورد از حفاظ ها از استحکام و امنیت زیادی برخوردار هستند و همچنین در برابر ضربه و فشار بالا مقاوم بوده و انعطاف پذیری بالایی دارند. از معایب آن می توان به عدم مقاومت نسبت به رطوبت و آب باران اشاره کرد که به مرور زمان باعث از بین رفتن پوشش رویی و تغییر رنگ می شود.
2. حفاظ استیل
حفاظ استیل از دیگر انواع حفاظ پنجره دوجداره است که از جنس استیل سبک، ضد زنگ و مقاوم در برابر رطوبت و دما می باشد. از مهم ترین مزایایی که برای این دسته از حفاظ ها می توان عنوان کرد، حفظ ظاهر و رنگ در دراز مدت و در تمام شرایط آب و هوایی است. این مزیت باعث شده تا بتوان از این حفاظ ها در تمامی شرایط اقلیمی و آب و هوایی استفاده کرد.
3. حفاظ شبه چوب
این حفاظ ها که به حفاظ وینیل نیز معروف اند، ظاهری شبیه به چوب دارند اما مقاومت آن ها از چوب بسیار بالاتر است. از ویژگی های خوب این حفاظ ها می توان به مقاومت بالا در برابر رطوبت اشاره کرد که امکان استفاده از آن ها در تمام مناطق جغرافیایی وجود دارد. به دلیل ظاهر شبیه به چوب این حفاظ ها، گزینه خوبی برای استفاده در اکثر طراحی های ساختمان از جمله سنتی، مدرن و کلاسیک می باشد. از دیگر مزایای آن، ارزان و به صرفه بودن و ضدحریق بودن این حفاظ ها است.
تمیز نگه داشتن و رسیدگی مداوم به این حفاظ ها اهمیت زیادی دارد. چرا که خیلی سریع گرد و غبار را به خود جذب می کند. برای راهنمای تمیز نگه داشتن حفاظ و پنجره دوجداره خود می توانید این مقاله از سایت را مطالعه نمایید.
4. حفاظ فرفورژه
فرفورژه تکنولوژی نوینی است که روی آهن یا فولاد گداخته شده به منظور بالابردن مقاومت آن در برابر شکستگی و ضربه اعمال می شود. با انجام این تکنولوژی بر روی آهن در دمای بالای کوره، خاصیت انعطاف پذیری زیاد و مقاومت ساختاری به آن اضافه می شود. ظاهر این حفاظ ها کمی متفاوت است و از ترکیب گل های فرفورژه چدنی که با دستگاه جوش به هم متصل شده اند شکل می گیرد. اغلب این حفاظ ها با رنگ پایه مشکی و رنگ پتینه طلایی تولید می شوند.
انواع مدل حفاظ پنجره دوجداره از نظر طرح و پیاده سازی
حفاظ های پنجره طرح های مختلفی دارند که طراحان و معماران طبق سبک نمای خود از آن ها استفاده می کنند. از پرطرفدارترین طرح های اجرایی حفاظ ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. حفاظ آکاردئونی
آکاردئونی یک حفاظ متحرک است که از پروفیل های فلزی ساخته می شود. ساختار آن به این شکل است که پروفیل های عمودی و افقی بر روی یک ریل قرار گرفته و باز و بسته می شوند. علاوه بر استفاده از این حفاظ برای پنجره های دوجداره، می توان از آن برای انواع درب های ساختمان نیز استفاده کرد.
2. حفاظ رول شونده
حفاظ های رول شونده شباهت زیادی به حفاظ کرکره درب مغازه ها دارند و مانند یک رول باز و بسته می شوند. با این تفاوت که این حفاظ ها برای پنجره ها، ظریف تر و کارآمدتر طراحی شده اند.
3. حفاظ ابرویی
از این حفاظ ها معمولا برای پنجره ها در طبقات بالایی استفاده می شود و می توانند مانند یک محافظ جهت جلوگیری از سقوط افراد عمل کنند. حفاظ ابرویی ساختار تزئینی دارد و از آن برای پنجره هایی که نسبت به ارتفاع پهنای بیشتری دارند استفاده می شود. برای ساخت این حفاظ ها، پروفیل فرفوژه بکار گرفته می شود.
4. حفاظ شکمدار
حفاظ های شکم دار که به “فلاورباکس” نیز معروف اند، جزو قدیمی ترین حفاظ ها هستند که استفاده رایج تری دارند. این حفاظ ها معمولا فلزی اند و درقسمت بیرونی پنجره یک ساختار فلزی برآمده مانند شکم ایجاد می کنند، همچنین از این حفاظ ها می توان به عنوان یک جایگاه برای نگهداری گلدان ها استفاده کرد.
5. حفاظ کرکرهای
عملکرد حفاظ های کرکره ای دقیقا مانند کرکره درب مغازه هاست. با این تفاوت که ابعاد این حفاظ ها برای پنجره ها کوچک هستند. از ویژگی های این حفاظ می توان به جنس فلزی و ساختار ضدگلوله اشاره کرد. این نوع حفاظ برای پنجره هایی که اندازه بزرگ و ارتفاع پایین تری دارند توصیه می شود و در دو نوع دستی و برقی تولید می شوند.
6. حفاظ مشبک سیمی
این حفاظ ها از جنس فلز هستند. برخلاف سایر حفاظ ها که جدا از پنجره هستند، حفاظ های مشبک روی خود پنجره نصب و جوش داده می شوند. این حفاظ ها از امنیت قابل توجهی برخوردارند، به طوریکه حتی از ورود حشرات ریز به فضای داخل جلوگیری می کنند.
مزایای استفاده از حفاظ پنجره دوجداره
نصب این حفاظ ها صرفا جنبه زیباسازی ساختمان را ندارد. بلکه وجود دیگر مزایا از جمله افزایش امنیت باعث استفاده روز افزون از این حفاظ هاست. در این قسمت به مزایای حفاظ پنجره دوجداره می پردازیم:
· افزایش امنیت و حفاظت
مهم ترین مزیت حفاظ پنجره حفظ امنیت و جلوگیری از ورود غیرمجاز افراد، حشرات مزاحم و حیوانات به داخل ساختمان می باشد.
· افزایش زیبایی بصری نما
حفاظهای پنجره دوجداره انواع مختلفی از رنگ و طرح دارند و اجرای آن میتواند در زیباتر شدن نمای خارجی ساختمان تأثیرگذار باشد.
· کنترل دما و صدا
در ساخت برخی از این حفاظ ها از یک لایه عایق استفاده شده که باعث جلوگیری از انتقال صدا و حرارت به داخل ساختمان می شود.
· محافظت از پنجره
نصب حفاظ پنجره دوجداره باعث محافظت از خود پنجره ها نیز می شود. این حفاظ ها از تماس مداوم پنجره با عوامل مخرب طبیعی جلوگیری می کند و منجر به افزایش طول عمر آن می شود.
· تهویه مطبوع
استفاده از حفاظ پنجره دوجداره متناسب با اقلیم جغرافیایی وشرایط آب و هوایی باعث تهویه مطبوع هوای داخل ساختمان، بهره وری انرژی و کاهش هزینه های مصرفی می شود.
قیمت حفاظ پنجره دوجداره UPVC
عواملی که بر قیمت حفاظ پنجره دوجداره UPVC تاثیر گذار است عبارتند از:
۱. جنس محافظ پنجره: جنس های رایج محافظ پنجره شامل آهن، استیل و… هستند که انتخاب هرکدام از آن ها می تواند باعث تغییر قیمت شود. مثلا حفاظ آهنی ارزان تر از حفاظ استیل است.
۲. ابعاد و اندازه محافظ پنجره: ابعاد و اندازه در قیمت نهایی حفاظ پنجره دوجداره تأثیر بسزایی دارد. انتخاب حفاظ برای پنجره های بزرگ و با ابعاد سفارشی و اختصاصی باعث بالاتر رفتن قیمت می شود.
۳. خصوصیات محافظ پنجره: خصوصیاتی مانند شکل، رنگ، جنس و طرح محافظ پنجره می تواند بسته به سلیقه مشتری تغییر کند که باعث می شود قیمت نهایی تحت تاثیر قرار بگیرد.
۴. محل نصب: نصب حفاظ پنجره دوجداره در مکان های مختلف مانند منازل مسکونی یا ساختمان های تجاری و… که هرکدام ممکن است نیازهای خاصی داشته باشند، می تواند دارای قیمت های متفاوتی باشد.
۵. تعداد واحدها: در صورتی که قصد خرید تعداد زیادی حفاظ برای تعداد واحدهای بیشتر دارید، ممکن است قیمت کلی کاهش پیدا کند. دلیل این کاهش قیمت می تواند وجود تخفیف های گروهی از سمت تولید کننده یا فروشنده باشد.
در پایان…
استفاده از حفاظ پنجره دوجداره یک راه مطمئن جهت حفاظت از پنجره ها و ساکنین ساختمان است. این حفاظ ها جدا از حفظ امنیت در بهینه سازی مصرف انرژی ساختمان و بهبود کیفیت زندگی ساکنین آن تاثیرگذار هستند. این حفاظ ها انواع مختلفی دارند که امکان شخصی سازی بر اساس سلیقه شما را دارند. در این مطلب سعی کردیم شما را با مزایا و انواع حفاظ پنجره دوجداره آشنا کنیم تا بتوانید انتخاب بهتری برای ساختمان خود داشته باشید. جهت مشاوره خرید حفاظ پنجره دوجداره می توانید با کارشناسان ما از طریق شماره: 09151676709 و یا 05138081 در تماس باشید.