پروفیل آکپا

پروفیل آکپا | هرآنچه باید درباره پروفیل آکپا و انواع آن بدانید!

پروفیل یکی از مهم ترین تجهیرات در صنعت ساختمان سازی است که از مواد های مختلف و با ویژگی های خاصی تولید می شود. برای ساخت یک پنجره با عملکرد عالی و بهینه شما باید از یک پروفیل مناسب و با کیفیت استفاده کنید که در این قسمت نام شرکت آکپا به گوش می رسد. شرکت آکپا یکی از برترین تولید کننده های پروفیل است که با توجه به کیفیت و مشتری مداری در سال های اخیر توانسته جوایز و استاندارهای بسیاری را کسب کند و امروزه عنوان بهترین تولید کننده پروفیل آلومینیومی را برای خود کسب کند.

با ما در این مطلب همراه باشید تا ضمن بررسی مختصر شرکت آکپا، به بررسی ویژگی های خاص و مزیت های استفاده از پروفیل آکپا بپردازیم. لازم به ذکر است که در این مطلب به بررسی معایب پروفیل این شرکت و حتی عوامل موثر بر قیمت و وزن این قطعه خواهیم پرداخت تا شما بتوانید با اطلاعات و آگاهی لازم پروفیل مورد نظر برای ساخت درب و پنجره را انتخاب کنید.

معرفی شرکت آکپا

معرفی شرکت آکپاشرکت آکپا را می توان به عنوان یکی از موفق ترین و محبوب ترین شرکت های تولید کننده پروفیل درب و پنجره معرفی کرد که از سال 1387 تا به امروز در حال فعالیت است. این شرکت به واسطه ارتقای کیفیت، مشتری مداری و پیاده سازی روش ها و دستورالعمل های لازم موفق شده است تا گواهینامه و استانداردهای بین المللی را کسب کند و یکی از بهترین تولید کننده های پروفیل در کشور باشد.

این شرکت در طول فعالیت خود موفق به کسب جوایز و گواهی های بسیاری شده است مانند تندیس کارآفرین برتر، واحد نمونه، مشتری مداری، برند برتر تولید پروفیل های آلومینیومی و … که این ها تنها بخشی از موفقیت های کسب شده توسط این شرکت تولید کننده هستند.

مطالعه بیشتر: آکپا مشهد | نمایندگی رسمی درب و پنجره آلومینیومی آکپا در مشهد

پروفیل آکپا چیست؟

پروفیل یکی از اصلی ترین قطعات در ساخت درب، چارچوب و پنجره است که به صورت مقطع باز یا بسته در بازار عرضه می شود و دارای ویژگی های خاص فیزیکی و شیمیایی است تا پنجره بهترین کارایی و عملکرد را داشته باشد. به زبان ساده پروفیل را می توان بدین صورت معرفی کرد که پروفیل آکپا نوعی مقطع فلزی یا غیر فلزی توخالی است که در تولید درب و پنجره کاربردی بسیار حیاتی دارد.

ویژگی های خاص پنجره های آکپا

پنجره های دوجداره آکپا دارای ویژگی های خاص و برتری هستند که این عوامل باعث شده اند تا به عنوان گزینه ای محبوب در صنعت ساختمان سازی شناخته شود. در ادامه به بررسی برخی از ویژگی های خاص پروفیل آکپا می پردازیم.

  • عایق حرارتی: این پنجره ها دارای دو لایه شیشه هستند که در فضای بین شیش ها هوا وجود دارد که این ویژگی منجر به کاهش انتقال حرارت و دما از فضای بیرون به داخل یا بلعکس می شود.
  • عایق صوتی: استفاده از دو شیشه در ساخت این پنجره ها باعث می شود تا صدای محیط بیرون به طرز قابل توجهی کمتر به محیط داخل انتقال پیدا کند.
  • مقاومت در برابر شرایط جوی: کیفیت ساخت این پنجره ها باعث شده است تا در برابر رطوبت، تغییرات دما و … مقاومت بسیار بالایی داشته باشند.
  • طرح های متنوع: طراحی های خاص و متنوع باعث شده تا پنجره های آکپا برای هر نوع محیطی کاربرد داشته باشند.
  • نگهداری آسان: شرایط آسان نگهداری از این پنجره یکی دیگر از دلایل محبوبیت پروفیل آکپا است.

انواع پروفیل آکپا

انواع پروفیل آکپاپروفیل آکپا یکی از محبوب ترین و پرکاربرد ترین محصولات در صنایع ساختمان سازی و دکوراسیون داخلی است که در انواع مختلفی تولید می شود تا بتوان از آن در هر نوع ساختمان و محیطی استفاده کرد. در ادامه به بررسی انواع پروفیل های آکپا می پردازیم.

  • پروفیل آلومینیومی: این نوع پروفیل دارای وزن سبک اما مقاومت بسیار بالا در برابر خوردگی است که در ساخت درب و پنجره های آلومینیومی و نمای ساختمان ها کاربرد دارد.
  • پروفیل UPVC: این پروفیل از مواد پلاستیکی ساخته می شود و در برابر صدا و حرارت عایق بسیار مناسبی است بنابراین در ساخت درب و پنجره دوجداره مورد استفاده قرار می گیرد.
  • پروفیل فولادی: این نوع پروفیل آکپا دارای استحکام و مقاومت بسیار بالایی است و در ساخت سازه های فلزی و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.
  • پروفیل کامپوزیتی: این پروفیل ها از ترکیب موادی مانند فیبر کربن و رزین ساخته می شود که دارای وزن سبک اما مقاومت بالایی هستند در نتیجه در صنعت هوا فضا و خودروسازی کاربرد دارند.

عوامل موثر بر وزن پروفیل آکپا

همانطور که در قسمت های قبلی بررسی شد، پروفیل ضمن کاربرد در صنعت ساختمان سازی در صنایع مختلف دیگری همچون خودروسازی و هوافضا نیز کاربرد دارد در نتیجه وزن این محصول دارای اهمیت بسیاری است که در این قسمت به صورت تخصصی تر به بررسی عواملی که بر وزن این محصول موثر هستند می پردازیم.

به صورت کلی باید در نظر داشته باشید که پروفیل آکپا در ابعاد و شکل های مختلفی تولید می شود که وزن هر یک از آن ها از دیگری متفاوت خواهد بود. وزن پروفیل به عوامل مختلفی مانند جنس مواد اولیه، ضخامت و حتی نوع برش و ابعاد پروفیل مرتبط است.

درصورتی که شما برای صنعت کاری خود نیاز به پروفیلی سبک وزن اما با مقاومت بالا نیاز داشته باشید توصیه می شود از پروفیل های آلومینیومی استفاده کنید چرا که وزن این محصول بین 0.5 تا 5 کیلوگرم است اما درصورتی که نیاز به ضخامت بیشتر یا ابعاد بزرگتری وجود داشته باشد واضحا وزن این محصول نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

یکی دیگر از مزیت های استفاده از پروفیل های سبک وزن، کاهش وزن نهایی سازه و در نتیجه کاهش هزینه حمل و نقل و جا به جایی پروفیل آکپا است. لازم به ذکر است که متغیر وزن در هزینه نصب این محصول نیز موثر است در نتیجه پروفیل سبک هزینه نصب کمتری را برای شما به دنبال خواهد داشت.

یکی از مهم ترین نکاتی که باید در نظر داشته باشید این است که پروفیل را بر اساس نیاز پروژه انتخاب کنید چرا که انتخاب شما می تواند تاثیر مستقیمی بر کارایی و هزینه ها داشته باشد. برای مثال درصورت انتخاب پروفیل اشتباه ممکن است پس از مدتی استفاده شما مجبور به تعویض آن باشد که این امر هزینه های متفاوتی مانند نصب مجدد و … را به همراه خواهد داشت.

قیمت پروفیل آکپا بر چه اساسی مشخص می شود؟

قیمت پروفیل آکپا بر چه اساسی تعیین می شود؟ در بخش قیمت به بررسی عوامل موثر بر قیمت یکی از محبوب ترین انواع پروفیل آکپا یعنی پروفیل آلومینیومی می پردازیم. پروفیل های آلومینیومی آکپا به دلیل وزن سبک و زیبایی و کیفیت ساخت امروزه در بازار با تقاضای بسیاری مواجه شده اند اما در این قسمت سوال پیش می آید که قیمت این پروفیل چقدر است؟ یا قیمت این پروفیل بر اساس چه فاکتور هایی مشخص می شود؟

در پاسخ به این سوال در ابتدا باید بدانید که قیمت پروفیل آلومینیومی نسبت به پروفیل UPVC بالاتر است چرا که پروفیل های آلومینیومی دارای ویژگی ها و مزیت های بیشتری مانند مقاومت و استحکام هستند. یکی از اصلی ترین فاکتورهایی که در قیمت این پروفیل موثر است اندازه و وزن آلومینیوم به کار برده شده در ساخت آن است. پرواضح است که هرچه اندازه و وزن پروفیل آکپا بیشتر باشد در نتیجه قیمت آن در بازار بیشتر خواهد بود.

از دیگر عوامل موثر بر قیمت پروفیل آکپا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نوع و رنگ پروفیل: نوع پروفیل مدنظر شما یکی از اصلی ترین عوامل موثر بر قیمت است و درصورت انتخاب رنگ ها پرفروش تر، ممکن است هزینه مقداری بیشتر باشد.
  • هزینه حمل و نقل: هزینه حمل و نقل یکی دیگر از عواملی است که بر قیمت نهایی پروفیل آکپا موثر است.
  • ضخامت شیشه: شیشه به کار رفته در پروفیل نیز می تواند بر قیمت موثر باشد برای مثال قیمت پنجره تک جداره، دوجداره و سه جداره با یکدیگر متفاوت است.

بررسی مزایا و معایب استفاده از پروفیل آکپا

درب و پنجره آکپا که به عنوان محبوب ترین درب و پنجره در بازار ایران معرفی می شوند دارای مزیت های خاصی هستند که منجر به این محبوبیت و میزان فروش شده است. در این قسمت به صورت تخصصی تر به بررسی این ویژگی ها می پردازیم.

مزایا

مزیت های استفاده از پروفیل آکپا بسیار است که در این قسمت تنها به بررسی برخی از بارز ترین مزایا می پردازیم.

  • مقاومت خمشی: مقاومت خمشی بالا زمانی که قرار است درب بزرگی ساخته شود یکی از عوامل با اهمیت بسیار است.
  • سختی بالا: پروفیل آکپا دارای مقاومت و استحکام بسیاری است اما باید در نظر داشته باشید که هر نوع پروفیل دارای مقاومت خاص خود است برای مثال پروفیل آلومینیومی 27 مرتبه سختی بیشتری نسبت به پروفیل UPVC دارد.
  • رنگ پذیری: رنگ پذیری یکی از مزیت هایی است که اگر شما از رنگ درب و پنجره خود خسته شوید می توانید به راحتی رنگ آن ها را عوض کنید و حس و حالی جدید به محیط ببخشید.
  • مقاومت در برابر آتش: درب و پنجره آکپا مقاومت زیادی در برابر آتش دارند و شکل ظاهری خود را حفظ می کنند. لازم به ذکر است که پروفیل های این شرکت کلا در برابر دمای بالا و پایین مقاومت بسیار مناسبی دارند.

معایب

پروفیل آکپا و دیگر محصولات این شرکت درست مانند تمام محصول های با کیفیت و محبوب دنیا دارای معایب خاص خود است. یکی از اصلی ترین معایب پروفیل آلومینیومی آکپا که در حقیقت تنها عیب این محصول محسوب می شد، انتقال راحت گرما و سرما است چرا که آلومینیوم یک فلز رسانا است و این امری طبیعی است که فلز گرما و سرما را از خود انتقال دهد در نتیجه استفاده از پروفیل آلومینیومی برای پنجره ممکن است در فصل سرما منجر به مشکلاتی مانند گرم نشدن محیط داخل شود.